roofvis-cadeau-box-limited-edition

Gepersonaliseerde Roofvis Cadeau Box

Onze eerste custom jerkbait de “Evil Twin” is nog altijd razend populair en wordt bij grote uitzondering ook los verkocht. Deze handgemaakte jerkbait staat voor hoge kwaliteit, een uniek ontwerp en een onweerstaanbare actie. De Evil Twin vormde dan ook de basis voor het idee van de gepersonaliseerde giftbox met daarin een aantal unieke items.

Een exclusief cadeau voor de kunstaas verzamelaar, de fanatieke roofvisser of gewoon voor jezelf.

In samenwerking met:

Roofmeister
verjaardag-met-neptune-fishing
vis-giftbox
limited-edition-jerkbait

Exclusieve Jerkbait

Met een oplage van slechts 20 stuks is deze speciaal ontworpen jerkbait met recht exclusief te noemen. De jerkbaits zijn zoals altijd helemaal met de hand gemaakt en individueel genummerd en daardoor echt uniek. Door een speciale lak met holografische glitters te gebruiken tijdens de afwerking, heeft deze jerkbait letterlijk een schitterende uitstraling. Afhankelijk van de licht inval gaat de kleur van groen naar oranje en onderscheid hij zich van een traditioneel baars patroon. Je hoeft niet bang te zijn dat deze mooie airbrush-lak na een aantal snoek aanbeten beschadigd zal raken, want met wel 6 lagen epoxy en een week droogtijd, is hij zo goed als onverwoestbaar bij normaal gebruik.

t-shirt-evil-twin

Evil Twin T-shirt

Samen met de designers van Studio Brosis hebben wij een cool T-shirt ontworpen waar je als visser mee gezien mag worden. Centraal staat de Evil Twin als front-print en het jerkbait ontwerp als subtiele back-print. Verkrijgbaar in zwart organisch katoen.

heupflacon-gepersonaliseerd-viscadeau

Gepersonaliseerde heupfles

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau en wil je die persoon echt verrassen, dan is het mogelijk om de bijgevoegde heupfles met een inhoud van 200 ml, te laten graveren met initialen of een persoonlijke boodschap. Kies uit één van onze standaard teksten of ontwerpen. Maak je geen keuze dan wordt de heupfles voorzien van het Neptune Fishing logo.

Mocht een heupfles niet passen bij de persoon die het cadeau ontvangt dan hebben wij als alternatief ook een waterfles die we kunnen graveren. Deze is beschikbaar in Neptune Fishing oranje.

Cadeaubox 1

  • Heupfles met gepersonaliseerde tekst
  • T-shirt
  • Neptune Fishing opbergdoos
  • Magic Perch jerkbait

Cadeaubox 2

  • Waterfles met gepersonaliseerde tekst
  • T-shirt
  • Neptune Fishing opbergdoos
  • Magic Perch jerkbait

Limited edition voor 75!

Je krijgt geen spijt!

Neptune Fishing verkoopt alleen topmateriaal. Daarom krijg je bij Neptune Fishing de ‘geen spijt garantie’. We weten namelijk zeker dat je cadeau de show gaat stelen.

Of koop je voor jezelf? Wij zijn ervan overtuigd dat je niet kunt wachten om te gaan vissen met dit kunstaas. En anders? Dan stuur je hem gewoon terug.

N

Uniek kunstaas

N

Niet in de winkel te koop

N

Gratis verzending

N

Niet goed geld terug

N

Luxe cadeauverpakking