Neptune-Fishing-Softbaits

NIEUW!!! Neptune Fishing Softbaits

Wij zijn er trots op! Een nieuwe lijn handgemaakte softbaits helemaal door ons zelf gemaakt. De vissen hebben geen schijn van kans meer als je dit eraan knoopt. Ze springen gewoon bijna uit het water in je handen, zo mooi. Oké, misschien wat overdreven, maar het zijn echt mooie softbaits.

exclusief-roofvisaas

Exclusief handgemaakt door Neptune Fishing

Door deze softbaits zelf te produceren hebben wij de volledige controle over de modellen en kleurcombinaties die we verkopen. Het leuke is dat we zo ook regelmatig de collectie kunnen aanpassen en de vrije voorraad zelf beheren

duurzaam-visaas

Duurzaam aas zonder weekmakers

Als basis gebruiken wij een vloeibare kunststof die geen weekmakers bevat. Dit is beter voor het milieu en zo komen er geen giftige dampen vrij tijdens de productie. Beter voor ons ook 🙂 Lees meer over onze missie.

vangst-garantie

Verleidelijke geurstof

Voor onze softbaits gebruiken we anijsolie als geurstof. De ervaring leert dat dit andere nare luchtjes goed camoufleert en allerlei soorten vis aantrekt. Anijsolie werkt langer in het water dan andere geurstoffen. Verder vinden wij het thuis ook veel aangenamer ruiken dan vis- of wormenolie.

 Onze softbaits

Met deze nieuwe lijn van softbaits bieden we de fanatieke roofvisser een nieuw kwaliteitsproduct. Na een intensieve productontwikkelingsfase hebben we de juiste formule gevonden. Zacht en flexibel, zodat het aas makkelijk van de bodem gepakt kan worden en de haak eenvoudig gezet kan worden. Duurzaam, zodat het aas langer meegaan en niet na de eerste vangst al stuk is. Er zijn kleuren en modellen in overvloed dus er zit zeker iets voor jou bij!

Achter elke product zit een verhaal. Een verhaal van leren, experimenteren en tegenslagen. Het maakt het resultaat alleen maar mooier. Lees hier hoe het begon.

kreeft-softbait-shadow

Kreeft / Craw 

Dit is één van onze best vangende modellen en ze is beschikbaar in twee verschillende maten; 8 en 10 cm. Het 8 cm model is meer geschikt voor baars en snoekbaars, terwijl het 10 cm model daarnaast ook regelmatig snoek aantrekt.

Tegenwoordig komen rivierkreeftjes bijna overal voor en dit maakt het een topaasje voor de Nederlandse wateren. De Craw wordt het beste op de bodem gevist met bijvoorbeeld een (skirted) jig-head of gewichtloos op een Carolina Rig.

shop

creature-bait-hog-softbait

Creature Bait Hog-style

Dit is mijn persoonlijke favoriet omdat ze op vele manieren te vissen zijn en eigenlijk altijd wel vis opleveren. Onze Creature Bait is 10 cm lang en is uitermate geschikt om met de Carolina Rig te vissen. Verder is dit een echte topper als trailer op een chatterbait. Ook de Jika & Tokyo rig lenen zich uitermate goed voor een Creature Bait. Een zeer veelzijdige softbait met grote vangkracht.

shop

bug-bait

Bug Bait

Net als de Kreeft is deze in 2 maten verkrijgbaar; 8 en 10 cm. De staart is een soort beverstaart. Deze kan als één grote staart gevist worden, of je kunt hem splitsen waardoor je meer actie krijgt. Een goede tip is om in troebel of stromend water met de grote staart te vissen zodat je wat meer trillingen in het water maakt en de vis het aas sneller opmerkt. Deze softbaits kun je mooi gewichtloos vissen op een Carolina Rig, of zoals een kreeft op een jig-head of een Cheburashka rig.

shop

Ned-worm-softbait

Stick Bait of Ned Worm

Dit is een 7,5 cm wormachtig aasje wat zich inmiddels wereldwijd bewezen heeft. Vang jij graag grote baarzen? Dan mag de Ned rig niet meer ontbreken, alhoewel snoekbaars er ook niet vanaf kan blijven. Een absolute bestseller die graag zo licht mogelijk op de bodem gevist wordt op een speciaal champignon-vormige jighead. Natuurlijk kun je met iedere jighead vissen, maar dan kan het zijn dat het aas niet mooi rechtop de bodem staat. En dat is nu net de kracht van de Ned Rig.

shop

Kleuren

Eigenlijk zijn er eindeloos veel kleur combinaties mogelijk en de enigste beperking is onze creativiteit. In sommige gevallen gebruiken we een UV kleurstof, deze is speciaal voor zeer troebel water of voor het vissen op donkere dagen of nachten. Let op! Aas met UV kleurstof kun je beter niet bij ander kunstaas leggen omdat de UV kleurstof kan afgeven. Overigens worden onze aasjes niet achteraf in UV verf gedoopt. De ervaring leert dat deze methode geen goede hechting geeft. Daarom gebruiken wij de core-shot methode, waarbij we op een hoge temperatuur injecteren en waardoor er een perfecte thermische hechting ontstaat.

softbaits-1-kleur

1 kleur

Naast een selectie van de meest gangbare kleuren hebben we ook een aantal minder gangbare kleuren in ons assortiment. Voor ieder wat wils.

duolaminaat-softbait-kleur

Duo-Laminaat

Dit is een combinatie van twee kleuren. Hierbij hebben de boven- en onderkant van het kunstaas een verschillende kleur.

exclusief-roofvisaas

Core-shot

Hierbij wordt bij optie 1 of 2 later nog een contrast kleur door het midden (en vaak ook het uiteinde) van het aas geïnjecteerd.

De softbait dozen

Bij Neptune Fishing hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel en zodoende hebben we gekozen voor waterdichte opbergdozen. Je kunt deze direct meenemen naar de waterkant en eindeloos hergebruiken. Voor de opbergdoos brengen wij slechts een klein bedrag in rekening zodat we de kosten dekken. Het is zeker niet onze intentie om winst op deze opbergdozen te maken – de echte winst zit hem in het besparen op wegwerp verpakkingsmateriaal.

Zorgvuldig hebben we de volgende dozen samengesteld.

softbait-mystery-box

Mystery Box

Deze box met 5 vakken bevat een selectie van 25 softbaits. In ieder vak zitten 3 verschillende softbaits, waarvan dan 2 stuks per type. De selectie bestaat dus uit 5 verschillende kleuren voor uiteenlopende omstandigheden. Deze starter set is voornamelijk gericht op baars en snoekbaars.

€ 29,95

starterbox

Mystery Box Deluxe

Deze Box met 10 vakken bevat niet alleen een mooie selectie van 30 softbaits zoals de Mystery Box, maar ook nog 5 verschillende jigheads met skirts. De bijgevoegde jigheads zijn perfect voor het vissen met dit kunstaas. Deze Premium Starter Box is voornamelijk gericht op baars en snoekbaars.

€ 34,95

starterbox

Pro Box

Dit is een concept in plaats van een box. De Pro-Box is een volledig aan één van de softbait modellen toegewijde opbergdoos. Zo bevat iedere Pro-Box 30 softbaits, bestaande uit 5 kleuren en 6 softbaits per kleur.

€ 29,95

Losse verkoop

Neptune Fishing is geen groot commercieel bedrijf en voor ons is dit als een hobby binnen een hobby. Zodoende hebben we niet de middelen om vele kleine bestellingen te verwerken. We hebben daarom besloten om alleen losse verkoop te doen voor bestelling boven de €25. De Softbaits worden dan afhankelijk van het formaat in aantallen van 6 of  8 stuks per kleur en type verkocht. 

softbaits-losse-verkoop
favicon-neptune-fishing

Neptune Fishing

Al een paar jaar zijn Huib en Frank bezig om hun „droom“ te verwezenlijken:
een merk neerzetten dat innoverende ambachtslieden verbindt met de groep sportvissers, die details waarderen en zich graag laten verrassen door mooie visspullen.
Een groep waar de gemeenschappelijke passie centraal staat, ongeacht wie je bent, hoe groot je record is of waar je vandaan komt. Een groep sportvissers die duurzaam wil vissen en bereid is iets meer te betalen voor tungsten, ecologische verpakkingen en van „catch en release“ houdt. 
Kortom Neptune Fishing… Fishing outside the box 

 

Frank-en-huib-neptune-fishing

Join the club!

Neptune fishing groeit! Onze plannen zijn groots. Nieuwe producten, toffe gadgets en mooie content over roofvissen. Schrijf je in en mis niets!