Wie denken Frank & Huib wel dat ze zijn?

Als je zo gek bent van roofvissen dan ben je een beetje bijzonder. Zo ook Frank en Huib, de intiatiefnemers van Neptune Fishing. Lees hier hun verhaal.

Frank-en-huib-neptune-fishing

Visvrienden

Hallo, wij zijn Frank en Huib en samen hebben wij 76 jaar vis ervaring! Beide vissen wij van jongs af aan en inmiddels vissen we al meer dan 10 jaar samen. We hebben elkaar via het werk leren kennen en sindsdien trekken we er regelmatig op uit.

Visreizen

Traditioneel maken wij elk jaar een mooie visreis. Van Zweden tot Spanje, van Snoek tot aan Black Bass, geen land of rover is veilig. Naast een jaarlijkse reis hebben we ook wat andere tradities, zoals het roken van een goede sigaar om de vangst te vieren. Zo zijn er standaard zonnebloem pitten aan boord van onze boot. Deze zouden geluk moeten brengen. En natuurlijk zorgt wat zelfspot en jezelf niet al te serieus nemen voor de nodige lol tijdens het vissen.

jaar viservaring

sigaren

zonnebloempitten

Visspullen

 

De laatste jaren hebben we veel visspullen gezien. Naast mooie hengels, reels en molens zien we vooral toch veel innovatie in de laatste meter. Wij geloven niet dat goed aas elke visser tot “vangende” visser maakt. Waar we wel geloven is dat techniek, details in kwaliteit en liefde voor het vissen het verschil kunnen maken op een taaie dag! 

  

Tevens constateren we dat bij veel A-merken het „dertien in een dozijn“ principe gangbaar is. Veel marketing, mooie verpakkingen en soms een klein compromis, zoals in de kwaliteit van haken. Vaak zonder rekening te houden met het milieu, b.v. door het gebruik van heel veel verpakkingsmateriaal en eco-onvriendelijke materialen, zoals lood.
Kleine ondernemers wereldwijd, met oog voor kwaliteit en detail, beheersen het ambachtelijke handwerk en zorgen voor een verfrissende trend in de vissport. Zij combineren nieuwe technieken en materialen, waardoor er mooie producten ontstaan met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Neptune Fishing

Al een paar jaar zijn Huib en Frank bezig om hun „droom“ te verwezenlijken:
een merk neerzetten dat innoverende ambachtslieden verbindt met de groep sportvissers, die details waarderen en zich graag laten verrassen door mooie visspullen.
Een groep waar de gemeenschappelijke passie centraal staat, ongeacht wie je bent, hoe groot je record is of waar je vandaan komt. Een groep sportvissers die duurzaam wil vissen en bereid is iets meer te betalen voor tungsten, ecologische verpakkingen en van „catch en release“ houdt. 
Kortom Neptune Fishing… Fishing outside the box 

 

favicon-neptune-fishing

Onze beloftes

Wij vinden het belangrijk dat je onze waarden terug vindt in ons product. Wij leveren alleen producten waar we 100% achter staan. Wij beloven dat alles wat je van Neptune Fishing geleverd krijgt voldoet aan onderstaande normen.

 

exclusief-roofvisaas

exclusief

Wij leveren exclusief kunstaas – iets wat je (vis)maat niet heeft.

duurzaam-visaas

duurzaam

Wij geven om het milieu. Lees meer over onze missie.

25-procent-meerwaarde

Extra waarde

Iedere box bevat minimaal 25% meer waarde.

kwaliteitsaas

kwaliteit

Ons aas is uitvoerig getest en is opgebouwd met kwaliteitsmateraal.

vangst-garantie

vangst­garantie

Mits je natuurlijk kunt vissen. Als je niets vangt, dan ligt het in ieder geval niet aan het aas. 😉

exclusief-roofvisaas

exclusief

Wij leveren exclusief kunstaas – iets wat je (vis)maat niet heeft.

duurzaam-visaas

duurzaam

Wij geven om het milieu. Lees over onze missie.

25-procent-meerwaarde

Extra waarde

Iedere box bevat minimaal 25% meer waarde

kwaliteitsaas

kwaliteit

Ons aas is uitvoerig getest en is opgebouwd met kwaliteitsmateriaal.

vangst-garantie

vangst­garantie

Mits je natuurlijk kunt vissen. Als je niets vangt, dan ligt het in ieder geval niet aan het aas. 😉

Frank-van-dijk

Frank van Dijk

Frank stond op 6 jarige leeftijd met een zelfgemaakt schepnet, een oud tennisracket met een panty erin, stekelbaarsjes te vangen in de Kleine Dommel in Geldrop. Inmiddels vist hij al 46 jaar op iedere inheemse vissoort.

Huib-hermsen

Huib Hermsen

Gewapend met een werphengel met een roze mister twister, ging Huib vanaf zijn 4de jaar met zijn broer mee, achter de roofvis aan. Sindsdien al meer dan 30 jaar regelmatig op of langs het water te vinden op jacht naar alle soorten rovers.

serieus-visaas

De Mystery Box voor de roofvisser

We zijn steeds op zoek naar exclusief kunstaas, dat in kleine hoeveelheden wordt gemaakt. Daarom onze Mystery Box. Een assortiment waarmee ook jij kunt genieten van dit bijzonder visaas. Een cadeau aan jezelf of aan een ander.

Laat je eens verrassen! Verwen jezelf! Vis eens outside the box!