(sterke) visverhalen

Wat is (bijna) net zo leuk als vissen? Juist! praten over vissen! Dat doen we dan ook graag. Opscheppen over enorme vissen, visreizen, aas, maar vooral ook praktische tips. Veel leesplezier!

Black Bass

Black Bass

Black Bass vissen interview met Huib van Neptune Fishing Elk jaar zakken Frank en Huib af naar het zuiden om in Spanje te gaan vissen op Black Bass. Absoluut één van de hoogtepunten van het jaar. Waarom? Omdat De Black Bass nou eenmaal de stoerste roofvis is die er...

Vissen naar de Mystery Box

Vissen naar de Mystery Box

Natuurlijk verdien jij een Mystery Box! Maar als echte visidioot is de box gewoon kopen geen echte uitdaging. Gelukkig kan je ook vissen naar de Mystery Box. Lees hier hoe.

Kunstaas snoek

Kunstaas snoek

Wat is het beste kunstaas voor de snoek? Dat hangt volledig af van de omstandigheden. Lees hier onze tips voor succesvol vissen op snoek.

Duurzaam vissen

Duurzaam vissen

Het is mooi om te zien dat het roofvissen in Nederland aan populariteit wint. Helaas heeft deze medaille ook een keerzijde. Lees hier waarom wij ons sterk maken voor duurzaam vissen.

Carolina-rig

Carolina-rig

Er zijn veel verschillende rigs voor het roofvissen. De meeste montages komen uit het Amerikaanse Bass Fishing en worden in Nederland toegepast voor het vissen op baars. Lees hier meer over de verschillende montages.

Vissersknopen

Vissersknopen

Iedere visser heeft zijn eigen favoriete knopen. De beste knoop is vaak een combinatie van voorkeur en omstandigheden. Toch is het goed om nog eens een overzicht te bekijken; wie weet voeg je nog een handige knoop toe aan je assortiment.

serieus-visaas

De Mystery Box voor de roofvisser

We zoeken steeds weer naar die exclusieve aasjes die in kleine batches worden gemaakt. Daarom onze Mystery Box. Een assortiment waarmee ook jij kan genieten van dit bijzonder visaas. Een cadeau aan jezelf of aan een ander.

Laat je eens verrassen! Verwen jezelf! Vis eens outside the box!