HET cadeau voor de roofvisser

Het cadeau voor de roofvisser, waar vindt je dat? Mijn vrouw klaagt altijd, dat het lastig is om voor mij een cadeau te kopen. Ik zeg dan altijd: “doe maar visspullen”. Maar de werkelijkheid is dat dit lastig is voor iemand die zelf geen roofvisser is. De serieuze roofvisser heeft zijn visspullen goed voor elkaar en heeft misschien wel een specialisatie op het gebied van een bepaalde vissoort. Dan zijn er nog allerlei andere factoren om rekening mee te houden: vist men op roofvis in diep of ondiep water? Troebel of helder water? Stilstaand water of op de rivier? Vanaf de kant of vanaf een boot? Enzovoort. De antwoorden op deze vragen bepalen eigenlijk wat er gekocht moet worden.

cadeau-voor-sportvisser

Weet je niet wat je een visser cadeau moet geven?

Als je een cadeau zoekt voor een roofvisser, wil je dat het aan paar eisen voldoet. Je wilt iets geven wat hij of zij nog niet heeft, je wilt iets geven met echte waarde en het moet vooral leuk zijn om te geven. Met de Neptune Fishing Mystery Box hebben we een cadeau voor de roofvisser samengesteld, dat hieraan voldoet. Ten eerste bevat de Mystery Box kunstaas, dat niet over de toonbank in Nederland te verkrijgen is en de kans dat men iets dubbel koopt is dus bijzonder klein. Iedere roofvisser is altijd op zoek naar dat ene kunstaas, dat het verschil maakt en hopelijk kunnen wij dat aanbieden. Ten tweede is ons kunstaas met de hand gemaakt uit hoogwaardige, duurzame materialen en volledig aangepast aan onze specificaties. Verder is dit cadeau voor de roofvisser redelijk universeel en kan het kunstaas op verschillende vissoorten en watertypes worden toegepast. Van belang is, dat alle aangeboden producten door ons zelf en door roofvissers uit ons vriendennetwerk uitvoerig is getest. Als het niet goed is, komt het niet in de Neptune Fishing Mystery Box terecht

Een cadeau met waarde

Ons cadeau voor de roofvisser verschilt van andere roofvisdozen die je misschien te koop hebt zien staan. Hierin zit over het algemeen standaardkunstaas wat in iedere webshop en winkel te koop is. Om de prijs laag te houden worden vaak producten toegevoegd die men over heeft of die slecht verkopen. Ook testen de grote merken op deze manier nieuwe producten uit.

Een stoer viscadeau

Met het merk “Neptune Fishing” willen we ook proberen het vissen wat stoerder te maken. Nog altijd zijn er mensen die denken, dat je bij het vissen heel veel geduld moet hebben en constant naar de dobber zit te staren. Een supersaaie vrijetijdsbesteding. Maar niets in minder waar! Vissen we vanuit de boot, dan varen we van stek naar stek, staan de hele dag groot kunstaas te werpen en na een aantal worpen geen beet slaat de twijfel toe. Waar kan het aan liggen: aan het aas, de locatie, wat kunnen we hieraan doen? Ook wanneer we vanaf de kant vissen zijn we constant in beweging en op zoek naar actieve vis. Er heerst een gezonde rivaliteit en zo wordt de eerste vis van de dag beloond met een virtueel biertje en de grootste vis van de dag met een virtuele pannenkoek. Ik zeg virtueel, omdat we nog nooit de balans hebben opgemaakt. Iedere gevangen vis gaat terug om de visstand gezond te houden en om eventueel in de toekomst nog eens gevangen te worden, maar dan het liefst een paar centimeter groter. 

HET cadeau voor je verjaardag, vaderdag Sinterklaas of Kerst

Als dit jaar mijn vrouw vraagt wat ik wil hebben voor mijn verjaardag, vaderdag, Sinterklaas of met Kerstmis, dan weet ik het wel… doe mij maar HET cadeau voor de roofvisser: de Neptune Fishing Mystery Box!

neptune fishing-mystery-box
serieus-visaas

De Mystery Box voor de roofvisser

We zijn steeds op zoek naar exclusief kunstaas, dat in kleine hoeveelheden wordt gemaakt. Daarom onze Mystery Box. Een assortiment waarmee ook jij kunt genieten van dit bijzonder visaas. Een cadeau aan jezelf of aan een ander.

Laat je eens verrassen! Verwen jezelf! Vis eens outside the box!