Vissen met naar de Mystery Box

Ben jij een echte visser? Vind jij het elke keer weer een uitdaging om op en rond het water die vis te slim af te zijn? Dan durf jij vast die uitdaging thuis ook wel aan te gaan.

vissen-naar-de-mystery-box

Jij verdient de Mystery Box!

Als doorgewinterde roofvisser verdien jij als geen ander die prachtige Neptune Fishing Mystery Box, vol met exclusief roofvisaas. Natuurlijk kan je die gemakkelijk aanschaffen op deze website, klik gewoon hier.

Zelf kopen is natuurlijk niets mis mee maar een Mystery Box vangen is nog veel leuker. Hoe pak je dat aan? Simpel, volg gewoon onderstaande aanwijzingen.

Het begint met de Neptune Fishing Mystery Box flyer, deze kan je hier downloaden. Print deze mooi uit in full colour en wees er zuinig op, dit is je aas! Zoek thuis de juiste stek voor het uitgooien van je aas. Leg de flyer op een plaats waar je partner er niet omheen kan. Naast de telefoon, op de koelkast of onder de afstandsbediening. Hapt je partner niet gelijk? Probeer eens bij te voeren rond de flyer met wat chocola.

Houd je aas goed in de gaten, is de flyer verplaatst? Dan is hij waarschijnlijk gelezen. In dat geval is het een kwestie van afwachten. Blijft de flyer onbeweeglijk op exact dezelfde plaats? Overweeg dan een andere visstek.

Na enkele dagen nog geen resultaat? Probeer dan het volgende:

Ga beneden op de bank zitten en houd de flyer in de aanslag. Ondertussen kan je prima een aflevering Extreme Fishing kijken maar blijf wel scherp. Zodra je je partner de trap af hoort komen zet je de tv uit, pak je de flyer op en bekijkt de flyer aandachtig met een ietwat dromerige blik. Houd deze pose, nadat je partner de kamer is binnengekomen, enkele seconden vast. Daarna leg je de flyer met een kleine zucht op tafel en verlaat je rustig de kamer.

Mocht dit nog niet werken is de missie zinloos en koop je je Box gewoon zelf via onderstaande button.

Maar…

Als je partner ergens een keer terloops iets vraagt in de trend van: “Wat is dat, zo’n Mystery Box?” Dan heb je beet!

Nu is het een kwestie van rustig blijven, de adrenaline giert door je aderen maar jij blijft dead calm. Zorg dat de dromerige uitdrukking weer langzaam op je gezicht verschijnt en begin met praten. Het gesprek wat volgt zou ongeveer zo kunnen gaan:

“Ach ja, de Mystery Box… dan heb je het wel over de top van wat er op roofvisgebied te krijgen is. Materiaal wat mijn geliefde hobby nog meer glans en verdieping zou geven. Materiaal wat mijn leven compleet zou maken. Maar ja….”

“Och schat als dat zoveel voor je betekent, waarom koop je hem dan niet gewoon?”

Nu moet je oppassen. Je hebt de buit bijna binnen maar wat je nu zegt bepaalt of je visdag eindig in een euforisch succes of een zware domper, je zegt:

“Tja, natuurlijk zou ik dat wel willen maar dat kan ik toch niet doen? Hoe kan ik mijzelf trakteren op zo’n luxe cadeau terwijl er eigenlijk maar één iemand van ons is die zo’n blijk van waardering verdient, iemand die zoveel voor mij betekent… je weet toch dat jij alles voor me bent liefje*.” (*invullen met eigen koosnaampje)

Of

“Wat lief dat je me dat gunt. Toch zal de blijdschap die ik ervaar als ik, de door mezelf gekochte, Mystery Box uitpak verbleken bij het gevoel en de romantiek die dat moment zou hebben als ik het krijg van de persoon die ik zo liefheb.”

Op dit moment heb je er alles aan gedaan en kan je enkel afwachten totdat de vangst arriveert. Mocht je na enkele weken nog niets ontvangen hebben heb je het waarschijnlijk toch op het laatste moment verspeeld. De vaatwasser niet uitgeruimd, een verkeerde opmerking of gepraat in je slaap… wat de exacte oorzaak is zal je waarschijnlijk nooit achter komen. Gelukkig heb je hem dan alsnog met 1 druk op de knop in handen.

Goede vangst!

Frank & Huib,

Neptune Fishing

HET cadeau voor je verjaardag, vaderdag Sinterklaas of Kerst

Als iemand je vraagt wat je wilt hebben voor je verjaardag, vaderdag, Sinterklaas of  Kerstmis, dan weet je het wel… doe mij maar HET cadeau voor de roofvisser: de Neptune Fishing Mystery Box!

neptune fishing-mystery-box
serieus-visaas

De Mystery Box voor de roofvisser

We zijn steeds op zoek naar exclusief kunstaas, dat in kleine hoeveelheden wordt gemaakt. Daarom onze Mystery Box. Een assortiment waarmee ook jij kunt genieten van dit bijzonder visaas. Een cadeau aan jezelf of aan een ander.

Laat je eens verrassen! Verwen jezelf! Vis eens outside the box!