fbpx

What’s in the box?

Tja, als we dat prijs zouden geven zou het geen Mystery Box zijn… We kunnen wel zeggen dat je waar voor je geld krijgt. De inhoud is zorgvuldig samengesteld, zit vol met innoverend kunstaas en bestaat altijd uit 5 tot 7 verschillende producten, in totaal tussen de 15 en 20 stuks totaal. Alles uniek en robuust uitgevoerd!

Omdat we je niet helemaal in onzekerheid willen laten, lichten we alvast een tipje van de sluier op; je box bevat in ieder geval de volgende twee soorten kunstaas:

Custom Jerkbait 15 cm met UV hot-spot 

Mooie actie

Deze ondiep lopende jerkbait van ca. 80 gram heeft bij het binnendraaien een mooie zigzag actie vergelijkbaar met een slider. Maar om de vangkracht echt te ontketenen is het beter om hem met korte rukjes binnen te vissen. Zo kun je hem bijna op de plaats laten dansen.

Veelzijdig kunstaas

Dit is een zeer veelzijdig kunstaas geschikt voor alle omstandigheden. Snel binnen te vissen op bijvoorbeeld zeer ondiepe polderslootjes of boven de plantenbedden. Maar je kunt hem ook laten zinken en dieper water bevissen. Het is een slow-sink dus altijd even wachten na het ingooien – een langzaam zakkende jerkbait is vaak onweerstaanbaar.

UV hot-spot

De UV hot-spot en speciale (geverfde) ogen kunnen echt het verschil maken op taaie dagen. Het gebruik van UV voor kunstaas is snel aan het toenemen en dat is niet voor niets!

Degelijk uitgevoerd

Dit kunstaas wordt vele malen afgelakt en zelfs na verschillende snoeken en een aantal worpen op de stenen was er slechts een minimaal krasje te zien. Uitgerust met VMC haken en sterke splitringen.

 

Shad zwart met ratel 10 cm

Flexibel en sterk

Deze mooie zwart-blauwe snoekbaars shad is niet alleen heel flexibel, hij is ook zeer sterk. Zodoende zal hij langer meegaan.

Grote ogen

De grote ogen zorgen voor een mooi richtpunt voor de vis.

Geïntegreerde ratel

De geïntegreerde mini-glasratel kan net het verschil maken om die ene twijfelende vis over de streep te trekken.

Actie

Deze shad heeft een uitstekende actie onderwater en eigenlijk is stilhouden voldoende.

 

And much more…

Verkoopwaarde 121 nu tijdelijk voor 89!

Je krijgt geen spijt!

Spannend, iets kopen waarvan je nog niet weet wat het is? Zeker! Daarom krijg je bij Neptune Fishing de ‘geen spijt garantie’. We weten namelijk zeker dat je cadeau de show gaat stelen.

Of koop je voor jezelf? Wij zijn ervan overtuigd dat je niet kunt wachten om te gaan vissen met dit kunstaas. En anders? Dan stuur je hem gewoon terug.

N

Uniek kunstaas

N

Niet in de winkel te koop

N

Gratis verzending

N

Niet goed geld terug

N

Luxe cadeauverpakking