What’s in the box?

Tja, als we dat prijs zouden geven zou het geen Mystery Box zijn… We kunnen wel zeggen dat je waar voor je geld krijgt. De inhoud is zorgvuldig samengesteld, zit vol met innoverend kunstaas en bestaat altijd uit 5 tot 7 verschillende producten, in totaal tussen de 15 en 20 stuks totaal. Alles uniek en robuust uitgevoerd!

Omdat we je niet helemaal in onzekerheid willen laten, lichten we alvast een tipje van de sluier op; je box bevat in ieder geval de volgende twee soorten kunstaas:

Nieuw!

Spring edition

Bleaky Blinder shad 16cm

Realistisch

Deze shad is een levensechte kopie van een alver. De alver is een aasvis die voorkomt in de grotere langzaam stromende rivieren en kanalen. Ideaal aas voor op onze Nederlandse rivieren. Van dichtbij zul je versteld staan van de details en afwerking waarbij dit alles met de hand is aangebracht. Echt een aasje uit het hoogste segment.

Veelzijdig inzetbaar

Door zijn slanke postuur is dit een aasje wat zich gemakkelijk laat vissen. Door zijn staart is hij veelzijdig inzetbaar. Pelagic, dropshot, verticaal of werpend is deze shad een uitstekende keuze.

Actie

Door de realistische staart en flexibiliteit heeft dit aasje een verfijnde actie. Ook kan je hierdoor deze shad perfect horizontaal aanbieden boven de bodem. Zelfs in stromend water is de actie goed te controleren. 

Grote snoekbaars

Door zijn slanke postuur en unieke actie is dit het perfecte aasje voor de grote snoekbaars die zich lastig laat verleiden. Toch adviseren we een onderlijn want uit ervaring weten we dat ook de meter snoeken dit aasje niet zomaar voorbij laten gaan.

 

Custom Jerkbait 12,5 cm “Green Machine”

Walk-the-Dog

Deze zeer ondiep lopende jerkbait van ca. 60 gram heeft bij het binnendraaien een zigzag actie vergelijkbaar met die van een slider. Bij het binnenvissen met korte rukjes veranderd de actie in een walk-the-dog patroon, waarbij de jerkbait van links naar rechts schiet.

Polder baas

Dit is een zeer veelzijdige kunstaas geschikt voor alle omstandigheden. Snel binnen te vissen op bijvoorbeeld zeer ondiepe polder slootjes of boven de plantenbedden. Maar je kunt hem ook laten afzinken en daardoor iets dieper vissen. Deze jerkbait heeft wel een opwaartse actie waardoor hij alleen zeer traag op diepte kan worden gevist. Het kunstaas is langzaam zinkend. Deze eigenschappen en het gemiddelde formaat, maakt van deze jerkbait een slootjes en stadswater killer.

UV hot-spot

De UV hot-spot zit bij dit kunstaas op de kont omdat dit het gedeelte van het kunstaas is met de meeste actie. UV verf kan echt het verschil maken op die dagen dat de vis traag is en wanneer niets werkt. Het wordt meer en meer toegepast en dat is niet voor niets.

Robuust uitgevoerd

Met een bijna onverwoestbare laklaag, sterke splitringen en VMC haken is dit kunstaas overal tegen bestand. Wij hebben het uitvoerig getest en meer schade dan wat oppervlakkige krasjes na een aantal snoeken hebben wij niet gezien.

Zie video

 

And much more…

Verkoopwaarde 121 nu tijdelijk voor 89!

Je krijgt geen spijt!

Spannend, iets kopen waarvan je nog niet weet wat het is? Zeker! Daarom krijg je bij Neptune Fishing de ‘geen spijt garantie’. We weten namelijk zeker dat je cadeau de show gaat stelen.

Of koop je voor jezelf? Wij zijn ervan overtuigd dat je niet kunt wachten om te gaan vissen met dit kunstaas. En anders? Dan stuur je hem gewoon terug.

N

Uniek kunstaas

N

Niet in de winkel te koop

N

Gratis verzending

N

Niet goed geld terug

N

Luxe cadeauverpakking